Ordu'da savcı ve restoran çalışanları arasında gerilim: Savcı haksız gözaltı iddialarını yalanladı, saldırıya uğradığını söyledi

Ordu’nun Aybastı ilçesinde, Ünye Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca’nın, gittiği mekânda boş yer bulunmaması üzerine mekanın sahiplerini ve çalışanlarını gözaltına aldırdığı iddiası büyük yankı uyandırdı.

Ordu'da savcı ve restoran çalışanları arasında gerilim: Savcı haksız gözaltı iddialarını yalanladı, saldırıya uğradığını söyledi
Yayınlanma:

Olay, Savcı Koca'nın ailesiyle birlikte Perşembe Yaylası’ndaki Güleç Izgara adlı mekâna gitmesiyle başladı. Mekânda boş yer olmadığını gören Koca, çalışanlardan yemek siparişi vermek için yaklaşık bir saat beklemesi gerektiğini öğrenince sinirlendi. Mekânın sorumlusuyla tartışan Koca, iddiaya göre mekânın çalışanlarını ve sahiplerini gözaltına aldırdı.

Savcı Koca, yaşananları şu şekilde anlattı: “Perşembe Yaylası’na ilk kez geldik. Mekânda yemek süresini sorduğumda ilk başta 20 dakika, sonra 30 dakika, en sonunda ise 1 saat dediler. Durumu açıklığa kavuşturmak istedim ama mekân sahibi sinirlenip üzerime yürüdü. Çocuğuma ve kayınvalideme saldırdı. Sağ kulağıma yumruk yedim, çocuğum ve kayınvalidem yere düştü. Yardım çağırdım ve jandarma geldi.”

Olayın ardından, mekânın sahipleri ve çalışanlarının da olduğu 15 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 12’si serbest bırakılırken, 3 kişi adliyeye sevk edildi. Savcı Koca, yaşanan olayı ve mekân sahiplerinin kendisine karşı tutumunu sert bir şekilde eleştirerek, olayın kendisi ve ailesi için korkunç bir deneyim olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.