Park halindeki araçlara çarpıp takla attı

Beşiktaş Muradiye Mahallesi Kalıpçı Sokak'ta bu sabah saat 00.00 sıralarında meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil, park halindeki iki araca çarparak takla attı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Park halindeki araçlara çarpıp takla attı
Yayınlanma:

Edinilen bilgilere göre, yokuş yukarı seyir halinde olan 34 EDY 07 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu park halindeki iki araca çarptı ve takla attı. Kaza sonrası takla atan araçtaki sürücü ve iki yolcu, kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak güvenli bir alana geçti.

Çevre sakinleri durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri sürücü ve yolculara ilk müdahaleyi yaptı. Kazada takla atan araç kullanılamaz hale gelirken, park halindeki iki araçta da ciddi hasar meydana geldi.

Kaza anı, sokaktaki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yokuş yukarı çıkan otomobilin kontrolünü kaybederek iki yayanın arasından geçip park halindeki araçlara çarptığı ve ardından takla attığı net bir şekilde görülüyor.

Kazanın ardından Beşiktaş’ta trafik akışı bir süre aksadı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, yolda oluşan hasarın giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.