Prof. Dr. Fahrettin Öztürk: ''TEKNOFEST Adana 2024’ün ardından''

TEI Yönetim Kurulu Başkanı, TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Makine Müh. Böl. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahrettin Öztürk son yazısında ''TEKNOFEST ADANA 2024'ün ardından'' başlığıyla değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Fahrettin Öztürk: ''TEKNOFEST Adana 2024’ün ardından''
Yayınlanma:

Prof. Dr. Fahrettin Öztürk, haber.aero adlı internet sitesinde yayımlanan makalesinde, ''TEKNOFEST; sadece bir etkinlik değil, bulunduğu bölgeye her anlamda katkı sağlayan bir teknoloji bayramı!'' diyerek TEKNOFEST'in Türkiye için önemine değindi.

Öztürk, ''Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, 2018 yılında İstanbul Havalimanı’nda başlayan macerasına durmaksızın devam ediyor. Bu yıl ise 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana’da gerçekleşti. İstanbul dışında Azerbaycan, Trabzon, Rize, Samsun, Ankara, İzmir ve Adana gibi önemli şehirlerde de gerçekleştirilen TEKNOFEST, her gittiği yerde büyük bir coşkuyla karşılandı. Pek çok şehir, bu büyük festivale ev sahipliği yapabilmek için sırada bekliyor. Neden mi? Çünkü TEKNOFEST, gittiği her yere sadece teknoloji değil, heyecan ve enerji de taşıyor. Gençlerin ve ailelerin yoğun ilgisiyle meydanlar dolup taşıyor, festivalin yapıldığı şehirdeki sosyal ve ekonomik canlılık zirveye ulaşıyor. TEKNOFEST; sadece bir etkinlik değil, bulunduğu bölgeye her anlamda katkı sağlayan bir teknoloji bayramı!'' ifadelerini kullandı.

TEKNOFEST Adana'yı tepeden tırnağa değerlendiren Prof. Dr. Fahrettin Öztürk'ün yazısının devamı için tıklayın...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.