Rize'de feci kaza: Anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti!

Rize'nin İyidere ilçesinde yaşanan acı bir trafik kazası, bir ailenin hayatını kaybetmesine neden oldu. Sabah saatlerinde Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana gelen kaza, bölgedeki insanları derin bir üzüntüye boğdu.

Rize'de feci kaza: Anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti!
Yayınlanma:

DHA'nın haberine göre, Rize'den Trabzon istikametine seyir halinde olan Ümit Bal yönetimindeki otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolünü kaybederek bariyere çarptı. Kazada, sürücü Ümit Bal'ın eşi Gülcan Bal ile çocukları Burak, Mert ve Mehmet Ziya ağır yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yaralılar araçtan çıkarılarak ambulanslarla RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen anne Gülcan Bal ile çocukları Burak ve Mert, kurtarılamadı. Tedavisi süren Ümit Bal ile oğlu Mehmet Ziya'nın ise hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

Kaza sonrası yaşamını yitirenlerin acısı, bölgedeki insanları derinden sarsarken, ailenin yakınları ve çevreleri büyük bir üzüntü yaşadı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.