"Sabıkalı Kavşak" yine can aldı: 2 ölü 10 yaralı

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 10 işçi yaralandı. Kaza, Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi'ndeki "Sabıkalı Kavşak" olarak bilinen noktada gerçekleşti.

"Sabıkalı Kavşak" yine can aldı: 2 ölü 10 yaralı
Yayınlanma:

Edinilen bilgilere göre, Musa Öztürk (63) yönetimindeki 20 UD 063 plakalı otomobil, tali yoldan anayola bağlanmaya çalışırken, anayolda ilerleyen H.T. yönetimindeki 20 AFB 277 plakalı işçi servisiyle çarpıştı. Çarpışma sonucunda işçi servisi, otomobili metrelerce sürükledi. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerinde yapılan incelemede, otomobil içinde bulunan Musa Öztürk ve eşi Cemile Öztürk'ün (65) yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralılar ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. İşçi servisi içerisinde bulunan sürücü H.T. dahil 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kazanın meydana geldiği "Sabıkalı Kavşak", sık sık ölümlü ve yaralanmalı kazalara sahne olduğu için bölge sakinlerinin şikayetçi olduğu bir yer. Mahalle sakini Bilal Vural, kavşağın ışıklandırılmasının ya da bir alt geçidin yapılmasının gerektiğini vurgulayarak, "Sürekli burada kaza oluyor. Burada bir çözüm bulunmalı. Denizli istikametinden gelen yol ile Pınarkent'e bağlanan kavşağa bir ışıklandırma veya alt geçit yapılması şart. Anayoldan gelenler için ileride bir yavaşlatma ya da ışık olması gerekiyor. Bu tür olayların yaşanmaması için acil bir çözüm bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Öztürk çiftinin cenazeleri, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adlı Tıp Morgu'na kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.