Şafak Sezer'den Aydemir Akbaş tepkisi

Türk sinemasının önemli isimlerinden Aydemir Akbaş, 17 Ağustos 2024 tarihinde kanser tedavisi sürecinde hayatını kaybetti.

Şafak Sezer'den Aydemir Akbaş tepkisi
Yayınlanma:

Akbaş için Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen törene Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, ünlü sanatçılar İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil ve birçok tanınmış isim ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreni, Galatasaray Lisesi'nde yapıldıktan sonra, Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedildi.

Tören sırasında yaşanan izdiham, dikkat çekti. Ünlü oyuncu Şafak Sezer, yaşanan kalabalık ve düzensizlik nedeniyle sosyal medyadan tepkisini dile getirdi. Sezer, olayları “Hayatımda böyle bir şey görmedim. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik... Dua edemedik, hiçbir şey yapamadık” şeklinde değerlendirdi.

Sezer, ayrıca cenaze namazını kılmakta zorlanan cami hocasının uyarıldığını ve tabutun etrafının garip kıyafetler giymiş TikTokçular tarafından çevrildiğini belirterek, "Bir canlı yayın yapma modası başlamış. Akıl alır gibi değil. Dua etmemize izin vermediler, insan biraz saygı duyar” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.