Sahilde oturan gençlere silahlı saldırı: Gencecik hayatlar gitti!

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, sahilde oturan gençlere kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sahilde oturan gençlere silahlı saldırı: Gencecik hayatlar gitti!
Yayınlanma:

DHA'nın haberine göre olay, Yumurtalık ilçesindeki halk plajı yanındaki Kenan Güveloğlu Parkı'nda meydana geldi. Deniz kenarındaki kameriyede oturan gençlere, kimliği henüz belirlenemeyen motosikletli 2 kişi tarafından kurşun yağdırıldı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDILAR

Göğüs ve karın bölgelerine kurşun isabet eden Sadri Akarslan ve Veli Ö., saldırının ardından kanlar içinde yere yığıldı. Saldırganlar olay yerinden motosikletle kaçtı. Akarslan, hastaneye kaldırılmasına rağmen doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Durumu ağır olan Veli Ö., Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sadri Akarslan'ın yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Akarslan'ın cesedi otopsi için morga gönderildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Emniyet güçleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Saldırganların kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar sürüyor. Olayın sebebi ve saldırganların motivasyonu hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.