Şampiyonluk Kupası görücüye çıktı

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Sezonu Şampiyonluk Kupası Ankara’daki Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda düzenlenen tanıtım töreniyle sergilenmeye başlandı. Kupa bu hafta boyunca 10.00-19.00 saatleri arasında vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Şampiyonluk Kupası görücüye çıktı
Yayınlanma:
Güncelleme:

HALİL METİN

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Sezonu Şampiyonluk Kupası tanıtım töreninde konuşan Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik; “Spor Toto Teşkilatı olarak bu sezon 9. kez Spor Toto Süper Lig'in sponsorluğunu yapıyoruz. Sadece bu sezon değil genel olarak son yıllara baktığımızda ligin son haftalarına kadar deyim yerindeyse soluk soluğa bir mücadele ile giriyoruz.  Lig’de son haftalara girilirken üç takımımızın da matematiksel olarak şampiyonluk şansı bulunuyor. Bu haftaki Galatasaray-Başakşehir karşılaşmasının kazananı sezonu şampiyon olarak tamamlayacak. Beraberlik halinde ise ligimizin şampiyonu bir sonraki hafta belli olacak. Süper Lig’deki tüm takımlarımıza verdikleri mücadele ve yaşattıkları heyecan için teşekkür ediyor, şampiyon olacak takımımızı şimdiden kutluyorum.” diye konuştu.

SPORUN HER ALANINA DESTEK VERİYORUZ

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı olarak 60’a yakın spor branşına destek olmaya devam ettiklerini belirten Başkan Bozgeyik; “Bu sezon 9. kez Süper Lig sponsorluğunu üstlenmiş bulunuyoruz. Futbolda isim sponsoru olduğumuz diğer liglerde de artık sona gelmiş bulunuyoruz. Spor Toto Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Gençlerbirliği ve Denizlispor'u tebrik ediyorum. Play-Off'ta da 4 takım yine nefesleri kesecek bir mücadele vererek, Süper Lig bileti almak için kıyasıya yarışacaklar. 2. Lig ve 3. Lig'de de durum pek farklı değil takımların bir üst lige çıkmak için verdikleri üstün mücadeleyi hep birlikte izliyor ve takdir ediyoruz” dedi.

sampiyonluk-kupasi1.jpg

KUPANIN ÖZELLİKLERİ

Eşsiz geometrik şekli ile şık bir motif olarak asırlar boyu Türk sanatının eserlerini süsleyen Selçuklu Yıldızı Bir-Beraberlik ve Zafer unsurları kupaya ilham kaynağı oldu. 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonun şampiyonuna verilecek kupanın 9 Kilo 300 gramı 925 ayar gümüş, 1000 gramı ise 925 ayar gümüş üzeri altın kaplamadan olmak üzere toplam ağırlığı 10 Kilo 300 gramdır.
 

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.