Seçil Erzan davasında Zafer Partisi İl Başkanı da mağdur

Seçil Erzan'ın telefonundan köylüsü Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Altıntaş da çıktı. Altıntaş "Buradan gelecek kaynakla milletvekili adayı olacağım" diyor.

Seçil Erzan davasında Zafer Partisi İl Başkanı da mağdur
Yayınlanma:

Futbol dünyasının ünlü isimlerini ve birçok kişiyi milyonlarca lira dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın kırık telefonundan çıkan 181 bin 538 mesaj, mağdur sayısının arttığını gösteriyor. Dolandırıcılık davası kapsamında tutuklu yargılanan 7 sanık arasında yer alan Erzan'ın telefon mesajları arasında, Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş'ın da bulunduğu ortaya çıktı.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Altıntaş, Erzan'a hitaben "Abla, bana çok büyük bir iyilik yapmış olacaksın. Bunu hiçbir zaman unutmayacağım çünkü ben buradan gelecek olan maddi kaynak ile milletvekili adayı olacağım." ifadelerini kullanıyor.

Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Altıntaş'ın avukatı Hasan Keçe, müvekkilinin Çerkezköy'ün köklü ailelerinden olduğunu ve Erzan'ın akrabalık ilişkisini kullanarak Altıntaş ile tanıştığını belirtti. Keçe, Erzan'ın müvekkilini, bankacılık işlemlerinin resmi olacağı ve güvenilir olduğu yönünde ikna ederek dolandırdığını ifade etti. Avukat, müvekkilinin akrabalık ilişkisine güvenerek Seçil Erzan'a para verdiğini ve bu parayı geri alamayarak mağdur olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.