Sevgilisi tarafından başından vurularak öldürüldü

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, sevgilisi tarafından başından vurularak ağır yaralanan 35 yaşındaki Sehle Gündüz, hastanede üç gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Sevgilisi tarafından başından vurularak öldürüldü
Yayınlanma:

Olay, 5 Eylül Perşembe gecesi Orta Mahalle Kökçü Sokak'taki bir iş merkezinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Sehle Gündüz ile sevgilisi S.S. (50) arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında S.S., Gündüz'ü başından silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralı kadını Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için başlattıkları inceleme kapsamında, S.S.'nin aracını Hendek ilçesinde terk edilmiş halde buldu. Aracın bulunmasından kısa bir süre sonra şüpheli S.S., Hendek'te saklandığı yerde, olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

sakarya.jpg

Ayrıca, eşinden boşandığı ve üç çocuk annesi olduğu öğrenilen güzellik uzmanı Sehle Gündüz, hastanede verdiği üç günlük yaşam mücadelesini ne yazık ki kaybetti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.