Sigaraya gelen zamlara tepki yağmıştı: O marka yaptığı zammı geri çekti!

Geçtiğimiz günlerde sigara fiyatlarına yapılan zam, sigara tüketicileri ve tekel bayileri tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştı. Özellikle JTI grubunun diğer firmalara kıyasla daha yüksek bir zam oranı uygulaması, eleştirilerin odağında yer aldı. Gelen tepkilerin ardından JTI, sigara fiyatlarında indirime gitme kararı aldı.

Sigaraya gelen zamlara tepki yağmıştı: O marka yaptığı zammı geri çekti!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Önceki günlerde sigara fiyatlarına 10 lira zam yapan JTI grubu, ani bir kararla fiyatlarında 6 liralık bir indirim yaptı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, JTI marka sigaralara yapılan 10 liralık zammı duyurmuştu. Ancak, bu zam kararının ardından JTI'nin yeni bir fiyat listesi açıklamasıyla sigara fiyatlarında indirime gittiğini belirtti. Dündar, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni fiyat listesinde, JTI ürünlerinde 6 liralık bir indirimin yapıldığını duyurdu.

Dündar'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "PM'nin fiyatı düşük açıklamasının ardından JTI fiyatları geri çekti, indirimli sigara fiyatı yarın itibari ile geçerli."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.