Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir şüpheli, sokak ortasında tabancayla yaraladığı şahsa tekrardan aynı yere gelerek kurşun yağdırdı.

Sokak ortasında kurşun yağdırdı
Yayınlanma:

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki olayda, bir şüpheli, sokak ortasında tabancayla saldırdığı kişiye ikinci bir kez aynı yerde saldırı gerçekleştirdi. Boynuna isabet eden kurşun nedeniyle ağır yaralanan mağdur, olay yerinde şüpheli tarafından saldırıya uğradı. Olay, Yenişehir Mahallesi Kuşak Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Y.Ö. ve S.Ç. arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Y.Ö., tabancasını çıkararak S.Ç.'ye ateş etti, ancak S.Ç. olay yerinden uzaklaşarak bir büfeye sığındı. Ancak şüpheli, tekrar geri dönerek S.Ç.'ye ikinci kez ateş etti. Bu sırada olayı duyan bekçiler, bölgeye yetişerek havaya uyarı ateşi açtı. Y.Ö., silahını bırakarak teslim oldu.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri adrese sevk edildi. Boynuna ve ayağına isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan S.Ç., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edildi. S.Ç., Kocaeli Devlet Hastanesinden Kocaeli Şehir Hastanesine sevk edilirken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan S.Ç., karakola götürüldü. Olay yerindeki inceleme ekipleri, sokakta birçok boş mermi kovanı buldu. Olayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.