Sosyal medyanın yeni çılgınlığı: Asoka!

Sosyal medyada neredeyse her gün önümüze çıkan asoka makyajına ilgi giderek büyüyor. Hem dans hem de makyaj ile bağlantılı olan bu akım nereden geliyor?

Sosyal medyanın yeni çılgınlığı: Asoka!
Yayınlanma:

Sosyal medyada her gün farklı akımlar çıkabiliyor. Son zamanlrada ise popüler hale gelen asoka makyajı akımı yoğun ilgi gördü. Bu akım, bir Bollywood hitinin melodisi ile dans ederek geleneksel Hint gelin görünümünü elde ederek şarkıya eşlik ediyor. “ASOKA Makyajı” olarak adlandırılan bu trend dünyanın her yerinde yapılmaya başlandı.

KAYNAĞI 2001 YILINDA BİR BOLLYWOOD FİLMİ

“Asoka” filminden esinlenen bu akım, Hint gelin görünümünü elde ederek popülerlik kazanmaya başladı. Yeni bir akım olan bu trendin kaynağı ise 2001 yılına dayanıyor. Bu trend aynı adı taşıdığı bir Bollywood filminden esinleniyor. Sosyal medya kullanıcıları ise bu filmin melodisine ritim uydurarak dans ediyor. Aynı zamanda da Hint gelin saçı, makyajı ve kıyafetleriyle görünüm elde ediyor.

ASOKA MAKYAJI NASIL BAŞLADI?

Bu popüler akımı başlatan içerik üreticisi Sita Suwarnadwipa, 24 Mart 2024’te göz kamaştırıcı bir Hint gelin makyajı yaparken Asoka filminde ki şarkıya dudak senkronizasyonu yaparak kendini yükledi.

Kısa sürede milyonlarca izlenme alan bu video, girişimi 70 bin görüntüleme alırken trende katılan diğer içerik üreticileri ise daha da yüksek bir etkileşim kaydetti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.