Söyledikleri sebebiyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu'dan ilginç açıklama: Üstüne giden herkes geri zekalıdır

Sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanan ve 18 gün sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisi adına özür dilemesine rağmen, özür dileme konusunda farklı bir tutum sergiledi.

Söyledikleri sebebiyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu'dan ilginç açıklama: Üstüne giden herkes geri zekalıdır
Yayınlanma:

Kayserilioğlu, 12 Ağustos’ta İzmir’de gerçekleştirdiği sokak röportajında söylediği "geri zekalı" ifadesi nedeniyle tutuklanmış ve 30 Ağustos'ta serbest bırakılmıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kayserilioğlu’nun tutuklanmasının ardından, AK Parti seçmenlerinden bu sözler nedeniyle özür dilemişti. Özel, aynı zamanda Kayserilioğlu’na bu ifadeleri nedeniyle özür dilemesi için telkinde bulunmuştu.

Kayserilioğlu, Fatih Portakal'ın YouTube kanalında gerçekleştirdiği açıklamada, "geri zekalı" ifadesini sadece AK Partililere yönelik kullanmadığını, bu ifadeyi üzerine alınanlardan özür dilemeyeceğini ifade etti. Kayserilioğlu, "Bir fikrin sonucu nereye varacak diye düşünmeden üstüne giden herkes geri zekalıdır. Bunu sadece AK Partililer üstüne alındıysa, bu benim değil, onların problemidir" dedi.

Kayserilioğlu, AKP'lilere hitaben, "Neden üstünüze alındınız? Geri zekalı olmayanlar alınmadı üstüne. Üstüne kim alındıysa psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bir papatya çayı içsinler ya da ağlayarak günlüklerine yazsınlar" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.