Star Wars için 180 milyon dolar harcandı

Star Wars evreninin yeni dizisi olan "The Acolyte", Jedi Düzeni'nin gücünün zirvesinde olduğu dönemi anlatıyor ve 4 Haziran'da yayınlanmaya başladı.

Star Wars için 180 milyon dolar harcandı
Yayınlanma:

Bu 8 bölümlük mini dizi, Star Wars evrenine farklı bir perspektiften bakma fırsatı sunuyor.

Dizide, "Yüksek Cumhuriyet" döneminde refahın hüküm sürdüğü ancak aydınlık ile karanlık arasındaki denge belirsiz olan bir zaman diliminde geçen olaylar anlatılıyor. Dizide Jedi cinayetleriyle ilgili bir soruşturma ve karanlık bir aile sırrının yeniden ortaya çıkması teması işleniyor.

Başrollerde Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett gibi isimler yer alıyor. "The Acolyte", en yüksek bütçeli Star Wars dizisi olarak dikkat çekiyor. Yaklaşık 180 milyon dolarlık bir bütçeyle hazırlanan dizi, bölüm başına 22,5 milyon dolar harcanarak The Mandalorian'ı geride bırakıyor.

Dizideki konuya göre, eski bir Padawan olan Osha, düşük rütbeli bir yük gemisi tamircisidir. Geçmişindeki gizemli bir olayın ardından yıllar sonra, bir dizi Jedi cinayeti soruşturmasında Cumhuriyet'in baş şüphelisine dönüşür. Gerçek katili bulmak için karanlık bir aile sırrını açığa çıkarması gerekecektir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.