Survivor 2024 ne zaman başlayacak? Survivor 2024’ün kadrosunda kimler olacak? Survivor 2024 sms olacak mı?

Survivor, Türkiye’nin fenomen yarışması. Surivor 2024’ün ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Survivor 2024’ün kadrosu belli oluyor. Survior 2024 All Star'da yine SMS ile mi şampiyon belli olacak?

Survivor 2024 ne zaman başlayacak? Survivor 2024’ün kadrosunda kimler olacak? Survivor 2024 sms olacak mı?
Yayınlanma:

Survivor 2024 ne zaman başlayacak? Survivor 2024’ün kadrosunda kimler olacak? Survivor 2024 sms olacak mı?

Survivor, Türkiye’nin fenomen yarışması. Surivor 2024’ün ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Survivor 2024’ün kadrosunda belli oluyor.

Survivor 2024 için hareketlilik ve merak başladı. Acun Ilıcalı ilk yarışmacının kim olduğunu duyurdu. Survivor ’un ilk yarışmacısı 2012 yılının şampiyonu Nihat Altınkaya oldu. Ilıcalı ayrıca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bu yıl SMS oylamasının olmayacağını ve performansa dayalı eleme olacağını belirtmişti. Peki, Survivor 2024 ne zaman başlayacak, ilk yarışmacısı kim olacak?

BU SEZON ALL STAR VAR

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor yeni sezonda da All Star formatıyla takipçilerinin karşısında olacak. All Star’da eski yarışmacılar şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele edecekler. Bu sezon diğer sezonlardan farklı olarak yarışmacılar için SMS gönderilmeyecek. Elemelerde yarışmacıların bireysel performansları ön planda olacak.

dz.jpg

SURVİVOR 2024’ÜN İLK YARIŞMACISI AÇIKLANDI

Acun Ilıcalı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 2024 yılında ekranda olacak All Star’ın ilk yarışmacısının Nihat Altınkaya olduğunu duyurdu. Ilıcalı paylaşımında “Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012’de Survivor’ı kazanan Nihat’a All Star’da başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

SURVİVOR 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yarışmanın 2024 sezonunun hangi tarihte başlayacağı henüz açıklanmasa da Survivor genel olarak ocak sonunda ya da şubat ayı içerisinde yayınlanmaya başlıyor. Bu nedenle gözler önümüzdeki günlerde yarışmanın başlangıç tarihi açıklamasında olacak. Yarışmacıların netleşmesinin ardından tarih resmi olarak duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.