Tahliye olan Dilruba Kayserilioğlu: Söylediklerimin arkasındayım!

Sokak röportajında sarf ettiği sözler nedeniyle tutuklanan ve gece yarısı ailesine ve avukatına haber verilmeden tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu, SÖZCÜ TV'ye açıklamalarda bulundu. Kayserilioğlu, tutuklanmasının ve tahliye edilmesinin aynı derecede anlamsız olduğunu belirterek, "Her şey çok saçma ve alakasız bir şekilde ilerledi" dedi.

Tahliye olan Dilruba Kayserilioğlu: Söylediklerimin arkasındayım!
Yayınlanma:

Tahliyesi hakkında konuşan Kayserilioğlu, "Tabii ki mutluyum, ama dava süreci devam ettiği için çok fazla bir şey söyleyemiyorum. 3'ünden sonra kendimi daha sağlıklı bir şekilde, fırsat verilirse ifade edeceğim." dedi. Tahliye süreci hakkında da detaylar veren Kayserilioğlu, "16.30-17.00 gibi tahliye edileceğim bildirildi, ancak geç saatlerde serbest bırakıldım. Yaklaşık 21.30-22.00 gibi cezaevinden çıktım ve eve varmam 01.00'i buldu. Ancak bu süreçte ne aileme ne de avukatlarıma haber verilmişti. Tesadüfen oradan geçen bir vatandaştan telefon ederek yardım aldım. Alınmam kadar bırakılmam da saçma oldu. Hiç tutuklanmamayı bekliyordum, tutuklandıktan sonra ise daha hızlı bir tahliye bekliyordum, ama bu şekilde olacağını hiç düşünmemiştim. Her şey çok saçma ve alakasız bir şekilde ilerledi," ifadelerini kullandı.

Diruba Kayserilioğlu Halk TV'ye yaptığı açıklamada ise yaşanan gözaltı sürecinin röportajını haklı çıkardığını belirtti ve "Şahsa kişiye kuruluşa söylenmiş yapılmış bir şey yok. Eleştiri herkesin hakkıdır. Yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceğiz. Bu bir suç teşkil etmemeli. Söylediklerimin arkasındayım. Bu ilk değil son da olamayacak. Ama dileğim son olması..." dedi.

Dilruba Kayserilioğlu'nun bu açıklamasını ardından Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yalanlama geldi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.