Taksici Oğuz Erge cinayetinin detayları gelmeye devam ediyor: Hastane raporu açıkladı

İzmir'de yaşanan trajik olayda, taksi şoförü Oğuz Erge'nin üşümesin diye aracına aldığı yolcu tarafından vurularak hayatını kaybetmesiyle ilgili detaylar şoke etmeye devam ediyor.

Taksici Oğuz Erge cinayetinin detayları gelmeye devam ediyor: Hastane raporu açıkladı
Yayınlanma:

Geçen ay, İzmir Gaziemir'de meydana gelen olayda, yüzünde maske ve başında kapüşon bulunan Delil Aysal, Oğuz Erge'nin yardımsever davranışını adeta bir cinayetle karşılık vermiş ve görüntüler kamuoyunda infial yaratmıştı. Yolculuğun ilerleyen anlarında çıkardığı tabancayla Erge'ye üç el ateş eden Aysal, şoförü öldürdükten sonra aracı ve cep telefonunu gasp edip kaçtı.

Aysal hakkında yürütülen mahkeme sürecinde, akıl sağlığına ilişkin çarpıcı bir rapor hazırlandı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi tarafından hazırlanan raporda, Aysal'ın suçu işlerken tamamen bilinçli ve kontrol altında olduğu belirtildi. Rapor, suçun işleniş şekli ve Aysal'ın davranışlarını anlama yeteneği üzerine detaylı bir değerlendirme içeriyor.
Sanık hakkında hazırlanan iddianamede, "nitelikli adam öldürme", "nitelikli yağma" ve "ruhsatsız silah taşıma" suçlarından ceza talep edilmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.