Taksim'de hareketlilik arttı: Polis müdahalesi!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında yapılmak istenen eylemlere polis müdahalesi gerçekleşti. Taksim'e yürümeye gruplar polis ekipleri tarafından durduruldu.

Taksim'de hareketlilik arttı: Polis müdahalesi!
Yayınlanma:

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla alınan geniş güvenlik önlemleri çerçevesinde Taksim'e yönelen gruplara polis müdahale etti. Taksim'e çıkan bütün yollar trafiğe kapatılırken, araç trafiği kontrollü bir şekilde sağlanırken, yayaların da bazı yolları kullanmasına izin verilmedi.

mudahale.jpg

TAKSİM YOLUNDA MÜDAHALE

Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis tarafından müdahale edilirken, bazı kişiler gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler arasında Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) üyeleri, Umut-Sen üyeleri ve çeşitli sendikaların üyelerinden oluşan gruplar bulunuyordu.

mgdahale.jpg

Beşiktaş, Şişli, Kurtuluş ve Dolapdere gibi İstanbul'un çeşitli bölgelerinde toplanan ve Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. Gözaltına alınan kişiler emniyete götürüldü.

mudahale3.jpg

Bu gelişmelerin yanı sıra, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim Meydanı çevresinde ve İstiklal Caddesi'ne çıkan sokaklarda yoğun güvenlik önlemleri alındı. Toplantı ve gösteri yürüyüşüne izin verilmeyen Taksim'e yürümek isteyen gruplar polis tarafından engellendi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.