Tesadüfen çatışmanın ortasında kaldı: Hayatını kaybetti!

Çağlayan Adliyesi'nde gerçekleşen terör saldırısında Dilfıraz Karataş adlı vatandaş hayatını kaybetti. Çağlayan Adliyesi'nde herhangi bir işinin olmadığı belirtilen Karataş'ın tesadüfen çatışmanın ortasında kaldığı bilgisine ulaşıldı.

Tesadüfen çatışmanın ortasında kaldı: Hayatını kaybetti!
Yayınlanma:

Türkiye, dün Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısını tartıştı. Saldırıda, 3 polis memuru dahil olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Saldırganlardan 2'si ölü olarak ele geçirilirken, çatışmada ağır yaralanan Dilfıraz Karataş da hastanede yaşamını yitirdi.

ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALDI

Karataş'ın Bağcılar'daki evine taziye için akrabaları ve komşuları giderken, polis ve sağlık ekipleri tedbir amaçlı bölgeye sevk edildi. Komşusu Osman Kadıoğlu, Karataş'ın adliyede işi olmadığını ve bir mevlit yemeği için yola çıktığını ancak tesadüfen çatışmanın içinde kaldığını söyledi.

karatas.jpg

Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybeden Dilfıraz Karataş'ın komşusu, onun mahallede sevilen biri olduğunu ifade etti. Karataş'ın o gün adliyede işi olmadığını, tesadüfen çatışmanın ortasında kaldığını belirtti. Ayrıca, Karataş'ın o gün bir akrabasının mevlit yemeği için gitmiş olduğunu ve adliyede bir işinin olmadığını vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.