TRT Spor'dan canlı yayına yansıyan skandal sözlerle ilgili açıklama

TRT Spor'dan Spor Stüdyosu programında canlı yayına yansıyan konuşmalar nedeniyle açıklama geldi. TRT Spor, olayla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu.

TRT Spor'dan canlı yayına yansıyan skandal sözlerle ilgili açıklama
Yayınlanma:

TRT Spor'un sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "TRT Spor kanalımızda canlı yayınlanan Spor Stüdyosu programında kabulü mümkün olmayan bazı konuşmalar yayına yansımıştır. Olayda sorumluluğu olanların tespiti ve gerekli cezanın belirlenmesi için hızlıca bir soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma tamamlanana kadar ilgili personel açığa alınmıştır." denildi.

Söz konusu konuşmalar, Spor Stüdyosu programında Almanya'dan canlı yayına bağlanan Ceyla Büyükuzun ve Erbatur Ergenekon'un konuştuğu sırada arka planda duyulan "Gece 2’de yatacağına tıraş olsaydın ya. Tabii gece 2'ye kadar pompa" şeklindeki diyalog ile dikkat çekti. Bu konuşma, izleyicilerden ve sosyal medyadan büyük tepki topladı.

TRT Spor yetkilileri, yaşanan olayın ardından kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını ve ilgili personelin açığa alındığını açıkladı. Soruşturma sürecinin tamamlanmasının ardından, olayda sorumluluğu bulunan kişilere gerekli cezaların verileceği bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.