Tunç Soyer'den CHP'ye eleştiri

İzmir'de, şehir içi ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıran ve önemli bir kilometre taşı olan Narlıdere Metrosu törenle hizmete açıldı.

Tunç Soyer'den CHP'ye eleştiri
Yayınlanma:

Açılış törenine katılanlar arasında yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisine yönelik eleştirilerde bulunarak, İzmir CHP İl Kongresi'nde yaşanan sürece dikkat çekti. Soyer, "İzmir CHP İl Kongresinde; kapalı oylamada 522 delegenin 508'inin oyuyla en yüksek örgüt desteğini alana, başarılarıyla uluslararası alanda en yüksek makama getirilene, anketlerde birinci çıkana, bu kadar çabaya, devrim niteliğindeki onlarca esere bir teşekkürü çok görenlere buradan sitem ediyorum. Ne yazık ki bugün, değişim sloganının altının boşaltılarak, hedefinden koparıldığını ve umutların sönümlendiğini üzülerek görüyoruz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan Narlıdere Metrosu, Bornova Evka-3 ile Narlıdere arasındaki ulaşımı önemli ölçüde kolaylaştıracak. Bu yeni hat üzerinde Balçova, Çağdaş, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi, Güzel Sanatlar, Narlıdere, Şehitlik ve Kaymakamlık istasyonları bulunuyor. Toplamda 27 kilometrelik bir hat olan Narlıdere Metrosu, günde 170 bin yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor.

Tunç Soyer, açılış töreninde yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı süresince gerçekleştirdikleri projelerden ve hizmetlerden bahsederek, İzmir'de hayata geçirilen projelere değindi. Soyer, ayrıca Narlıdere Metrosu'nun İzmir'in ulaşım sorunlarına önemli bir çözüm getireceğini vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.