Türkiye Kupası'nda 1. tur maçları başlıyor

Futbolda Türkiye Kupası 1. tur müsabakaları bugün oynanacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçların, 33'ü amatör, 42 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Türkiye Kupası'nda 1. tur maçları başlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

HAKAN AYDEDE

Futbolda Türkiye Kupası 1. tur müsabakaları bugün oynanacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçların, 33'ü amatör, 42 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek. Müsabakalar sonucu rakiplerini eleyen 21 takımın 2. tur karşılaşmalarına katılmaya hak kazanacağı belirtildi. Kupada 2. tur maçlarının ise 30 Ağustos Çarşamba günü yapılacağı kaydedildi. Türkiye Kupası'nda tamamı bugün oynanacak 1. tur maçlarının tamamı saat 16’da başlayacak.

İŞTE PROGRAMI

Ankara temsilcisi Yeni Altındağ Belediyespor Cebeci İnönü Stadı’nda 1074 Çankırıspor karşılaşacaklar. Türk Metal Kırıkkalespor deplasmanda Bartınspor ile Bartın Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelirken, Kırıkkale’nin bir diğer temsilcisi MKE Kırıkkalespor ise evinde komşu kentin takımı Yozgatspor 1959’u Fikret Karabudak Stadı’nda ağırlayacak. Öte yandan İç Anadolu temsilcilerinden Yeşil Kırşehirspor ile 68 Aksaray Belediyespor Kırşehir Ahi Stadı’nda oynarken, Kırşehir bir diğer ilçe takımı Karaman Belediyespor ile Nevşehirspor Gençlik Kemal Kaynaş Stadı’nda bir üst tura çıkabilmek için mücadele edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.