Ünlü oyuncudan ağzını açık bırakacak açıklama: "Biri eşime asılsa eğlenirim"

Ünlü oyuncu Hazal Kaya katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kaya, eşi işle ilgili, "Aynı masada biri Ali’ye asılırsa çok eğlenirim." dedi.

Ünlü oyuncudan ağzını açık bırakacak açıklama: "Biri eşime asılsa eğlenirim"
Yayınlanma:

Geçtiğimiz günlerde 34. yaşını kutlayan Kaya, katıldığı bir programda şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Kaya, eşiyle zıt karakterlere sahip olduklarını vurgulayarak, "Aynı masada biri Ali’ye asılırsa çok eğlenirim." dedi.

Eşine asılanlar olduğunda tepkisinin nasıl olduğunu da anlatan Kayai "Aynı masada oturduğum biri Ali’ye asılırsa çok eğlenirim. 'Doğru mu görüyorum, kocama mı asılıyorsun' diye sorarım. Ali de o kadar tatlı ki, o durumlarda iltifat alıyormuş gibi davranıyor. Biz oralarda çok eğleniyoruz" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu, programda kendisine "Bir hayvan olmak istesen hangisi olurdun?" sorusuna balporsuğu cevabını verdi. Kaya, "Balporsuğu, korku duygusu olmayan bir hayvan. Yılan yiyor, aslanlara saldırıyor. Ben çok korkak olduğum için bu beni mutlu ediyor. Çok korktuğum için bu kadar korkusuz zannediliyorum. En çok da insanlardan korkuyorum" dedi.

BENDE TACİZE UĞRUYORUM

Hazal Kaya, yaklaşık 1 yıldır bir hayranı tarafından tacize uğradığını ilk kez açıkladı. "Detaylı anlatıp yeni vakaları tetiklemek istemiyorum ama yaklaşık 1 senedir ben de şiddete maruz kalıyorum. ‘İmdat’ dediğim, çare bulamadığım durumlar var. Lütfen yasalar uygulansın. Ölmeyelim artık" diyerek yaşadığı zor süreci paylaştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.