Uraz Kaygılaroğlu sergi için poz vermişti: Paylaşımları için özür diledi

Semih Çelik'in, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i katletmesinin ardından gözler. oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun sosyal medya paylaşımlarına döndü. Oyuncunun aylar önce yaptığı paylaşımlara sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki yağdı.

Uraz Kaygılaroğlu sergi için poz vermişti: Paylaşımları için özür diledi
Yayınlanma:

İstanbul'un Fatih ilçesinde 19 yaşındaki Semih Çelik, sevgilisini vahşice katlederek başını kestikten sonra cesedi surlardan aşağı attı. Bu korkunç cinayetin ardından kendisi de surlardan atlayarak intihar etti. Olayın dehşeti bununla sınırlı kalmadı; Çelik'in daha önce eski sevgilisini de aynı şekilde öldürdüğü ortaya çıktı.

gzhqqkiwmaaa9ew.jpeg

Gündeme bomba gibi düşen bu olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, dikkatler ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'na çevrildi. Aylar önce bir sergi için verdiği pozlar, olayın ardından yeniden gündeme geldi. Kaygılaroğlu’nun elinde kasap bıçağı, kanlar içinde bir kadın kafasıyla verdiği pozlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

gzj4dw0xeaiwcbv.jpeg

Uraz Kaygılaroğlu, gelen tepkiler üzerine ünlü oyuncu bir özür mesajı yayımlayarak, sergideki pozların bağlamından koparıldığını ve amacının kimseyi rahatsız etmek olmadığını belirtti. Kaygılaroğlu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ""Sosyal medya ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.