Üst üste 4. defa aynı yerde el bombası bulundu!

Isparta'nın Eğirdir Gölü kenarında dördüncü kez el bombaları bulundu. Bu tehlikeli keşfin ardından, polis ekipleri hemen harekete geçerek bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirdi ve giriş çıkışları kapattı. İstanbul'dan gelecek özel ekiplerin el bombalarını güvenli bir şekilde kaldırması bekleniyor.

Üst üste 4. defa aynı yerde el bombası bulundu!
Yayınlanma:

Eğirdir Gölü'nün Babasultan mevkiinde karavanıyla tatil yapan Hilmi Gürler, dün öğleden sonra kıyıya yakın bir noktada su içinde el bombaları olduğunu fark etti. Durumu hemen yetkililere bildiren Gürler'in ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. El bombalarının bulunduğu alan derhal şeritle çevrildi ve bölge giriş çıkışa kapatıldı.

BÖLGEYE ÖZEL EKİPLER GELİYOR

Polis ekipleri, el bombalarının bölgeden güvenli bir şekilde çıkarılması için İstanbul'dan gelecek özel ekibi bekliyor. Bu süre zarfında güvenliği sağlamak amacıyla nöbet tutan polisler, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmasını önlemek için tüm önlemleri almış durumda.

DAHA ÖNCE DE AYNI NOKTADA BULUNMUŞTU

Eğirdir Gölü'nün Babasultan mevkiinde daha önce de üç kez el bombaları bulunmuş ve özel ekipler tarafından tahliye edilmişti. Bu son keşif, bölgenin neden sürekli olarak el bombalarının ortaya çıktığı konusunda soru işaretleri yaratıyor.

GÖRGÜ TANIĞI HİLMİ GÜRLER'İN AÇIKLAMALARI

El bombalarını bulan Hilmi Gürler, yaşadığı şaşkınlığı şu sözlerle dile getirdi: "Konya'dan Eğirdir'de tatil için geldim. Göle girmiştim. Yürürken önce birini gördüm, 3-5 derken, 6-7 tane oldu. El bombaları, etrafımda toplu bir yerde duruyor. Devamlı girip çıktığımız yer burası, 3-4 gündür buradayız. Daha önce de bulunmuş, öyle duyduk. Böyle şeyler Allah esirgesin tehlikeli olur, bir yerde bir şey bulunduğu zaman bunun devamlı araştırılması gerek. Daha sonra kayaların içinden bir el bombası daha buldular. Genel araştırma yapılması lazım."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.