Vaniköy'deki izinsiz inşaattaki kaçak yapılar bugün yıkılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından mühürlenen Üsküdar Vaniköy'deki Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'ndeki villanın kaçak eklentilerinin yıkımına bugün başlandı.

Vaniköy'deki izinsiz inşaattaki kaçak yapılar bugün yıkılacak
Yayınlanma:

İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerinin koordinesinde gerçekleştirilen yıkım işlemi, mühürleme işleminden sonra kaçak inşaatların ortadan kaldırılması amacıyla yapılıyor.

Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetki alanındaki bu villada izinsiz inşaat faaliyetlerinin tespit edildiğini ve ruhsatsız yapıların mühürlendiğini duyurdu. Bugün yapılacak yıkım faaliyetinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekiplerinin denetiminde gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, "Üsküdar Vaniköy’de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde, İBB Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetki sahasında izinsiz inşaat faaliyetleri tespit edilmiştir. Bu nedenle, ruhsatsız yapılar Bakanlığımızca mühürlenmiş ve bugün kaçak yapılar ile iskânlı yapıdaki eklentilerin yıkım işlemleri yapılacaktır" denildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.