Veysel Tiryaki: Belediyenin kapısı herkese açık olacak

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Yenimahalle’de bulunan esnafları, sanayi kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Veysel Tiryaki: Belediyenin kapısı herkese açık olacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Yenimahalle’de bulunan esnafları, sanayi kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Tiryaki, “Tüm hizmetlerimizin 15 yıl boyunca birinci sınıf olması gayretini hiçbir zaman bırakmadık. Her zaman halkın yararına, yeniliğe önem verdik. Her işte olduğu gibi belediyecilikte de en önemli unsur samimiyettir. Bir belediye başkanı, vatandaşlarını doğru yönlendirerek, o bölgede bulunan esnafın, sivil toplum kuruluşlarının, derneklerin ve odaların haklarını gözeterek çalışmalarını hayata geçirmelidir. Bu yüzden tüm projelerimizde halkımızın görüş ve önerilerini dikkate alacağız, belediyenin kapısı herkese açık olacak” diye konuştu.

SANAYİ KURULUŞLARINI TEKER TEKER ZİYARET EDİYOR

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, seçim çalışmaları kapsamında muhtar ziyaretlerinin ardından Yenimahalle’de bulunan sanayi kuruluşlarına ziyaretlerini devam ettiriyor. Ankara Ticaret Borsası İş Merkezi Site Yönetim Kurulu’nu ziyaret eden Dr. Veysel Tiryaki,  Başkan Mustafa Bakiler, Başkan Yardımcısı Mehmet Boynueğri ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Tiryaki ardından Öz Ankara Gıda Toptancılar Sitesi’nde istişarelerde bulundu. Başkan Ertuğrul Yılmaz, Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Biçer ve yönetim kurulu üyeleri ile buluşan Tiryaki, Ankara Otobüs Sanayi Sitesi’nde de Başkan Kudret Taşkent, Başkan Yardımcısı Necati Demirci ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyareti esnasında Tiryaki, Yenimahalle’yi teknoloji, bilişim, sanayi ve ticaret alanında marka ilçe yapmak istediklerini dile getirdi.

ÜRETİM DEVLERİNİN ADI YENİMALLE İLE ANILACAK

Değişimin en önemli unsurlarından bir tanesinin ekonomik dönüşüm olduğunu belirten Tiryaki, “Yenimahalle’de bulunan toptan satış merkezleri ve sanayi siteleri Ankara’da ticaret alanında en önemli ağı oluşturuyor. Biz buradaki vatandaşlarımızın taleplerini karşılamamız lazım.  Üretim devlerinin adı Yenimahalle ile anılsın istiyoruz. Bu yüzden hiçbir esnafımız ve sanayicimiz merak etmesin. Yenimahalle’de herkes kazanacak” dedi. Değişimi ilçede yaşayanlar ile el birliği içerisinde gerçekleştireceklerini vurgulayan . Veysel Tiryaki, “Sanayi sitelerimizin, esnafımızın her zaman yanında olacağız. Türkiye’ye katma değer katanlarla birlikte yürüyeceğiz. Yenimahalle sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin de üretim başkenti olacak. Onun için çok çalışmamız ve gayret etmemiz lazım. Klasik belediyecilik hizmetinin dışında, belediyeler bulunduğu bölgede sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda geleceğe yönelik modern yatırımlar yapmalıdır. Bunun için yaptığımız yatırımlarla, hayata geçireceğimiz projeler ile yarını yönetmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.