Veysel Tiryaki de “bez torba akımı”na katıldı

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Başkentte “bez torba akımı”nın öncüsü oldu.

Veysel Tiryaki de “bez torba akımı”na katıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bez torbalarımız sayesinde Yenimahalle’de çevre bilinci oluşturacağız

HABER MERKEZİ

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Başkentte “bez torba akımı”nın öncüsü oldu. Tiryaki, 31 Mart seçim kampanyası döneminde vatandaşlara dağıtılması için yüzde 100 geri dönüştürülebilir bez torbalar ile ilçede çevre farkındalığı yarattı. Tamamen doğa dostu olarak üretilen torbalar, Yenimahalle’deki 200 bin evin tamamına dağıtılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim dönemi boyunca, bez ve file torba kullanacaklarını ve asla naylon poşet kullanmayacaklarını açıklamasından sonra il ve ilçe belediyeleri harekete geçti. Doğa ve çevre dostu çalışmaları ve hassasiyeti ile tanınan Veysel Tiryaki ise Yenimahalle’de çevre dostu projeleri ile öne çıkacağının mesajını verdi. Çantaların özel bir tasarımla yapıldığına dikkat çeken Tiryaki, “Yenimahalle’nin geleceği sizin elinizde. Çevreyi korumak ve yaşatmak için yüzde 100 geri dönüştürülebilir çantalarımız ile Yenimahalle’de ziyaret etmediğimiz tek bir hane kalmayana dek çalışmaya devam edeceğiz. Bez torbalarımızın üzerindeki doğa dostu mesajlarımız sayesinde Yenimahalle’de çevre bilinci oluşturacağız” diye konuştu.

YENİMAHALLE, BAŞKENTİN ÇEVRE DOSTU İLÇESİ OLACAK

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, 13 yıl önce Altındağ’da ‘temizlik seferberliği’ başlattıklarını ve bugün Altındağ’da çok büyük bir mesafe aldıklarını vurguladı. Veysel Tiryaki konuşmasına şöyle devam etti, “Altındağ’da okullardan, kreşlerden başlayarak kültür merkezlerimizi de dahil ederek çevre temizliğinin ve doğanın önemini konu alan seminerler düzenledik. Bugüne kadar, 40 milyonu aşkın çöp poşetini evlere dağıttık. Şimdi ise Cumhurbaşkanımızın da liderliğinde başlatılan bu uygulamaya destek veriyor, harekete geçiyoruz. Kampanya sürecimizi tamamen doğa ve çevre dostu olarak sürdüreceğiz. Nasıl ki Altındağ’da çevre bilinci oluşturmak konusunda hassasiyet gösterdiysek, geri dönüşümlü ürünler ile Yenimahalle’de daha yüksek bir bilinç oluşturacağız. Yenimahalle, Başkentin çevre dostu ilçesi olacak” dedi.

TORBALARA “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ” TEMASI

Kampanya süresi boyunca Yenimahallelilere dağıtılacak bez torbalar üzerinde özel mesajlar yer alıyor. Veysel Tiryaki bu farklı tasarımlar ile belediye olarak çocuklara, gençlere, yaşlılara, engellilere ve hayvanlara destek vereceklerini, ‘her zaman yanınızdayız’ teması ile aktarıyor. Bunların yanı sıra Yenimahalle’de kültür ve sanatın yaygınlaştırılması için çalışacaklarını ve üreteceklerini belirten mesajlar da tasarımların üzerinde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.