Veysel Tiryaki engelli vatandaşları unutmadı

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’den, Gören Kalpler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne anlamlı ziyaret.

Veysel Tiryaki engelli vatandaşları unutmadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’den, Gören Kalpler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne anlamlı ziyaret. Yenimahalle’de engelli bireyler için birçok yatırım hayata geçireceklerine vurgu yapan Veysel Tiryaki, “Engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin her zaman yanında olacağız. Çok yakın zamanda Yenimahalle’de gerçekleştireceğimiz yatırımları açıklayacağız. Bu yatırımlar arasında zihinsel ve bedensel engelli kardeşlerimiz için de birçok proje hayata geçireceğiz. Engelli vatandaşlarımızın eğitim, rehabilitasyon ve sosyal hayata katılımları konusunda daima yanlarında olacağız” diye konuştu.

1548806806_img_20190126_wa0010.jpg

“ENGELLİ OLMAK, HİÇBİR ŞEYE ENGEL DEĞİL”

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle’de ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gören Kalpler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Tiryaki, merkez yöneticileri ve çalışanlarıyla fikir alışverişinde bulundu. Engelli bireylerin hayata katılımlarının, eğitim hayatında ve sosyal hayatta kendilerine yer bulmalarının çok önemli olduğunu belirten Tiryaki şöyle konuştu: 

"Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın daima yanlarında olmaya, ihtiyaçlarını gidermeye, onlarla ilgilenen aile bireylerine maddi ve manevi destek olmaya, moral vermeye büyük özen gösteriyoruz. Engelli olmak, hiçbir şeye engel değil. Biz bu engelleri el ele, omuz omuza birlikte aşacağız. Bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinde ulaşılabilirliğin ve kalitenin artırılması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu yüzden merkezlerimizle birlikte hareket edeceğiz.

AMACIMIZ, HERKESİN HUZURLA YAŞAYACAĞI BİR İLÇE KURMAK

Önemli olan ilçede yaşayan bütün fertlerin mutluluğudur. Amacımız herkesin rahat edebileceği, mutlu olabileceği bir ilçe kurmak. Yeni projelerimiz bu amaca ulaşmak için bir fırsattır. Engelli bireylerimizin kendilerini yaşamın her alanında geliştirmeleri için çalışacağız. Kültür sanattan, spora kadar birçok farklı dalda kendilerini bulabilecek, isimlerini o alana altın harflerle yazdıracak etkinliklere imza atacağız. Engellerin el ele aşılması gerekiyor bu yüzden engelli bireylerimizin her zaman yanında olacağız. Engellerin aşılması için inanmak ve ikna etmek çok önemlidir. Biz engelli vatandaşlarımızın bir işi başaracağına olan inancını yüreklerinde her zaman diri tutmaya inandık. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye büyük önem verdik.”

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.