Veysel Tiryaki'den iddialı çıkış

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, AK Parti’nin Yenimahalle Belediye Başkan adayı oldu.

Veysel Tiryaki'den iddialı çıkış
Yayınlanma:
Güncelleme:

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, AK Parti’nin Yenimahalle Belediye Başkan adayı oldu. Ankara Arena Spor Salonu’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen 31 Mart Yerel Seçimleri Aday Tanıtım toplantısında, Ankara’nın 25 ilçesi ile birlikte AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı da açıklandı. 15 senedir Altındağ Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Dr. Veysel Tiryaki, AK Parti’nin Yenimahalle Belediye Başkan adayı oldu. Dr. Veysel Tiryaki’yi AK Parti’nin Yenimahalle Belediye Başkan adayı olarak açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında, “Ankara’da yeni bir değişimi gerçekleştirmemiz lazım. Önemli iki belediye başkan adayımızla Çankaya’yı ve Yenimahalle’yi de alarak Ankara’da yeni bir dönüşümü başlatmamız lazım” ifadelerini kullandı.

EKİP OLARAK HAZIRIZ

Yenimahalle’nin yenilenme ihtiyacına cevap vermek için yola çıktıklarını belirten AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Dr. Veysel Tiryaki, adaylığının açıklanmasının ardından “Şimdi yenilenme zamanı” diyerek duygularını şöyle ifade etti, “Altındağ’da hep yeni işlerin, ilklerin, değişimin ve dönüşümün altına imza attık. Daima yeniliklerin öncüsü olduk. Yeni evler, yeni yollar imar ettik, vatandaşımız ile el ele verdik yeni umutlar yeşerttik. Hayallerin gerçek olabileceğine inandık ve azimle çalıştık. Umudumuzu ve cesaretimizi hep diri tuttuk. Yeni adımlar atmak için sürekli kendimizi yeniledik. Buradan sonraki adresimizin, yeni bir mahalle olması da bunun doğal bir sonucu.

YENİMAHALLE KAZANSIN

Şimdi bizleri son derece heyecanlandıran yeni bir göreve talip olduk. Çocuklarımız, gençlerimiz ve geleceğimiz için, Yenimahalle’yi Yenimahallelilerle birlikte daha güzel hale getirmek için tüm samimi niyetlerimizle yola çıktık. 15 yıldır her zaman odağımızda insan vardı yine merkezimizde insan olacak. Hayalleri ve hedefleri olan bir Yenimahalle için biz hazırız. Gelin birlikte düşünelim, birlikte konuşalım, birlikte üretelim. Gelin hep birlikte harekete geçelim, birlikte yürüyelim, birlikte koşalım, birlikte başaralım. Güzele, iyiye imza atmak için bir fırsat verin, Yenimahalle kazansın” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.