Yalı Çapkını senaristi istifa mı etti? Yalı Çapkını senaristi Mehmet Barış Günger'den son dakika!

Yalı Çapkını dizisinin izleyicileri, senarist Mehmet Barış Günger'in istifa ettiği iddialarıyla sarsıldı. Dizi severler, Günger'in Yalı Çapkını projesinden ayrılacağı yönündeki dedikoduların doğruluğunu merak ediyorlar. İşte bu sorunun cevabı haberimizde...

Yalı Çapkını senaristi istifa mı etti? Yalı Çapkını senaristi Mehmet Barış Günger'den son dakika!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Televizyon dünyasının sevilen dizisi Yalı Çapkını, izleyicilerini her hafta büyük bir heyecanla ekrana bağlıyor. Ancak son dakika gelişmeleri, dizinin senaristi Mehmet Barış Günger'in istifa ettiği yönünde dedikoduları gündeme getirdi. Peki, gerçekten Mehmet Barış Günger diziye veda etti mi? İşte merak konusu olan bu sorunun yanıtı için bekleyiş sürüyor.

untitled-1-001.jpg

Sosyal medyada dizi senaristi Mehmet Barış Günger'in diziyi bırakacağı yönündeki iddialar hızla yayıldı. Ancak ne dizi ekibinden ne de senarist Mehmet Barış Günger'den bu konuda resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Sevenler, Yalı Çapkını dizisinin devam etmesi ve Günger'in projeden ayrılmaması için Twitter üzerinden bir kampanya başlattılar.

untitled-1-002.jpg

Twitter'da başlatılan kampanya, 'YalıÇapkınıBırakmaGünger' etiketiyle TT (Trending Topic) listesine girmeyi başardı. Bu gelişme, dizinin izleyici kitlesi tarafından büyük bir ilgi ve destekle karşılandı. İlerleyen günlerde Mehmet Barış Günger veya dizi ekibinden gelecek resmi bir açıklama, merakla beklenen bu konuyu aydınlatabilir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.