Yangına müdahale eden genç itfaiye eri hayatını kaybetti!

Sinop'ta çıkan orman yangınına müdahale ederken uçurumdan düşerek hayatını kaybeden 22 yaşındaki itfaiye eri Kadir Eren Öter, kahramanlık hikayesiyle yürekleri dağladı. Sinop Valiliği'nden yapılan açıklamada, yangının Adabaşı Sisdüdüğü mevkiinde çıktığı ve itfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği belirtildi.

Yangına müdahale eden genç itfaiye eri hayatını kaybetti!
Yayınlanma:

Yangına müdahale sırasında, itfaiye eri Kadir Eren Öter, yüksekten düşerek ağır yaralandı. Olayın hemen ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

itfaiye2.jpg

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI

Arama kurtarma çalışmaları kapsamında itfaiye eri Öter'in cansız bedeni bulundu. Kadir Eren Öter'in cansız bedeni, sahil güvenlik botuyla Sinop İskelesi’ne getirildikten sonra otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Bu acı haber, hem ailesini hem de çalışma arkadaşlarını derin bir yasa boğdu.

SİNOP VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yangına müdahale ederken hayatını kaybeden itfaiye eri için başsağlığı dileklerinde bulunuldu ve şu ifadelere yer verildi:

"Kadir Eren Öter, görevini yerine getirirken hayatını kaybeden kahraman bir itfaiyecidir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve çalışma arkadaşlarına sabır diliyoruz."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.