Yine CHP yine eski siyasetçi intiharı: Bu kez adres Kocaeli

Geçtiğimiz yıl CHP Kocaeli İl Başkan Adayı olan Makine Mühendisi Uğraş Çiftçi, evinde iple asılı halde ölü bulundu. İlk bulgular, Çiftçi'nin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Yine CHP yine eski siyasetçi intiharı: Bu kez adres Kocaeli
Yayınlanma:

Edinilen bilgiye göre, olay Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Arızlı Mahallesi'nde meydana geldi. 49 yaşındaki Uğraş Çiftçi, evinde iple asılı halde bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları inceleme sonucunda Çiftçi'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Çiftçi'nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu ve intihar ihtimali üzerinde yoğunlaştı.

Makine Mühendisi olan Uğraş Çiftçi, 30 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen olağan il kongresinde CHP Kocaeli İl Başkanlığına aday olmuş ancak seçimi kazanamamıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Çiftçi'nin vefatı, ailesi ve yakın çevresi üzerinde büyük bir üzüntü yarattı.

Olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Polis, Uğraş Çiftçi'nin ölümüne ilişkin tüm detayları titizlikle araştırıyor. İncelemelerin tamamlanmasının ardından, Çiftçi'nin kesin ölüm nedeni otopsi raporuyla birlikte netlik kazanacak.

CHP'de Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olarak 2014-2024 yılları arasında görev yapan Gülsün Bor'un da dün intihar ettiği açıklanmıştı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.