AK Parti Grup Başkanvekili'nden sahipsiz hayvanlara ilişkin açıklama: Teklif var, komisyonda konuşulacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu, sahipsiz hayvanlara ilişkin düzenlemeye "Teklif var, komisyonda konuşulacak. Tarım komisyonu başkanlığı yürütecek. " dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili'nden  sahipsiz hayvanlara ilişkin açıklama: Teklif var, komisyonda konuşulacak!
Yayınlanma:

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yenişehirlioğlu, sahipsiz hayvanlara ilişkin düzenlemeyle ilgili yöneltilen soruyu, "Grup başkanımız, grup başkanvekilleriyle görüşecek, muhalefet içerisinde bu konuda görüşülebilecek milletvekilleri tespit edilecek. O milletvekillerinin isimleri bana gelecek, onlarla bundan sonra görüşeceğiz."

Bu konuda 10 gün daha çalışacağını, toplumun bütün kesimlerini dinlediğini belirten Yenişehirlioğlu, gazeteciler, sanatçılar, yurt içinde ve yurt dışında vazife yapan akademisyenler, uzmanlar, toplum önderleri, mağdur aileleri, dernekler, vakıflar, aklınıza gelebilecek pek çok insanla görüşüldüğünü kaydederek, "Hiçbir kıstas ve filtreleme yapmaksızın herkesle görüşüyoruz." dedi.

Bir soru üzerine "uyutulma"ya ilişkin ortada bir tasarının ve kesinleşmiş bir kararın olmadığını belirten Yenişehirlioğlu, şöyle konuştu:

"Teklif var, komisyonda konuşulacak. Tarım komisyonu başkanlığı yürütecek. Ben çalışmalarımı derleyip toparlıyorum, onların tamamını grup başkanımıza ibraz edeceğim. Tarım komisyonunda birçok partinin temsilcisi var. Tarım komisyonu başkanına da vereceğim. Henüz ortada kesin bir şey yok. Sayın Cumhurbaşkanı'mıza sonrasında bir sunum yapılır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.