AK Parti’nin toplantılarında bomba olay! Sinan Oğan’ın gizli planı sızdırıldı

AK Parti’nin toplantılarında 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2.tur seçimlerin kilit ismi olan Sinan Oğan hakkında gizli planı sızdırıldığı gündemde yer aldı.

AK Parti’nin toplantılarında bomba olay! Sinan Oğan’ın gizli planı sızdırıldı
Yayınlanma:

AK Parti'nin ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazırlıklara başlamasıyla ilgili olarak, parti içi kulislerde, ilk turda yüzde 5,17 oy alan Sinan Oğan'ın oyunun en az yarısını hedeflediği konuşulmaktadır.

Ayrıca AK Parti'nin ikinci tura kadar "vefa ve istikrar" üzerine kurulu bir plan izleyeceği söylenmektedir. Gazete Pencere'den Nuray Babacan'ın AKP kulislerinden derlediği haberlere göre, seçmenlere, "Meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı'nda. Karar alınabilmesi için yürütmenin de Cumhur İttifakı'nda olması gerekir, aksi takdirde istikrar olmaz, kaos olur" şeklinde bir tez sunulacak.

sinan-ogan-aa-2018847.jpg

Toplantılarda, Oğan’ın seçmen kitlesinin, daha çok gri alanda diğer tüm partilere kızanlardan oluştuğu yorumu yapıldı. Muhalif milliyetçilerin yoğunlukta olduğu bu tabana yönelik mesajlar geliştirileceği, bu oyların yarısının alınmasının hedeflendiği, ikinci tur sonucunun en az yüzde 52 olmasının planlandığı belirtiliyor.

AK Parti kulislerine göre, gece seçim sonuçları açıklanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin oy oranının düşmesine üzüldü. Seçimin 300 bin oyla kaybedildiği simülasyonu yapıldı. Bu durumun gece saat 21.00 sularında netleştiği dile getirildi. İlk tur sonuçlarında, “HDP’yi hedef alan söylemin, terörle mücadele ve beka sorunu varmış” gibi yaratılan havanın etkili olduğu yorumları da yapıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.