Bakanlık'tan büyük arsa satışı: 53 ilde 747 arsa satışa çıkıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelinde 53 ilde 747 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa sunduğunu açıkladı.

Bakanlık'tan büyük arsa satışı: 53 ilde 747 arsa satışa çıkıyor
Yayınlanma:

İstanbul'da 71, Ankara'da ise 138 arsanın satışının gerçekleştirileceği müzayede, 10-11-12 Eylül tarihlerinde saat 10:30'da yapılacak. İstanbul’daki müzayede Halkalı’daki TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, Ankara’daki müzayede ise Çankaya’daki Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu’nda düzenlenecek. Diğer 51 ildeki arsa satışları ise online olarak gerçekleştirilecek.

ARSA SATIŞ DETAYLARI

- İstanbul: 71 arsa, 12 Eylül’de
- Ankara: 138 arsa, 10 Eylül’de
- Adana: 34 arsa, 11 Eylül’de
- Muğla: 41 arsa, 11 Eylül’de
- Mersin: 76 arsa, 12 Eylül’de

Arsalar, yüzde 25 peşin, 24 ay vade avantajıyla satışa sunulacak. Ayrıca, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkânı da sağlanacak. Sanayi yatırımı, konut yapımı veya çiftçilik gibi çeşitli kullanım alanlarına uygun arsalar uygun fiyatlarla sunulacak.

ARSA TALİPLİLERİNİN YORUMLARI

Arsa taliplisi Ömer Kanar, İstanbul’da yaşadığını ancak Ankara’daki arsalarla ilgilendiğini belirterek, "Gölbaşı, Bala, Çubuk ve Mamak gibi hızlı gelişen ilçelerdeki konut alanlarına yatırım yapmayı planlıyorum," dedi. Fatih Kara ise, Adana ve Mersin'deki konut arsalarına ilgi gösterdiğini ve online müzayedelere katılacağını ifade etti.

ONLİNE KATILIM İMKANI

Arsa satışlarına internet üzerinden de teklif verilebilecek. Katılacak kişilerin, toplantı öncesinde Emlak Yönetim'in belirtilen banka hesabına teminat ödemesi yapmaları gerekiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.