Çakıcı'nın arkadaşı cinayetinde 17 kişi tutuklandı

Ünlü mafya lideri Alaattin Çakıcı'ya yakınlığıyla bilinen iş insanı Kemal Çağlar Temel'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 17 kişi tutuklandı. İstanbul'da kozmetik sektöründe faaliyet gösteren Temel'in öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Çakıcı'nın arkadaşı cinayetinde 17 kişi tutuklandı
Yayınlanma:

Kemal Çağlar Temel, 10 Eylül 2024'te kozmetik ürünleri satan şirketinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının ifadesine göre, saldırganın yüzünde cerrahi maske olduğu ve hızlı bir şekilde olay yerinden kaçtığı belirtildi.

CİNAYETİN AZMETTİRİCİSİ BELİRLENDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı soruşturmada, cinayetin azmettiricisinin "Osman" adıyla bilinen Boran Deniz olduğu tespit edildi. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin ise Şahin Şimşek olduğu belirlendi. Şüphelilerden M.T.D. ve G.B.'nin saldırı sırasında gözcülük yaptığı ve olayın planlanmasında yer aldığı ortaya çıktı.

GÖZALTINA ALINAN 17 KİŞİ TUTUKLANDI

Cinayet soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonlarda toplam 17 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, cinayette kullanılan silahın yanı sıra 10 ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, polis yeleği ve çelik yelek ele geçirildi.

MAHKEMEYE SEVK EDİLEN ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, azmettirici Boran Deniz, saldırıyı gerçekleştiren Şahin Şimşek ve cinayete yardım ve yataklık eden diğer şüpheliler mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, 17 şüphelinin tutuklanmasına karar vererek cezaevine gönderdi(KARAR)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.