Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'dan mesajlarını sılayıp müjdeleri paylaştı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugünkü Erzurum mitinginde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum'dan mesajlarını sılayıp müjdeleri paylaştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na, partisine ve şahsına verilen destekler için teşekkür etti.

Erdoğan, "Dadaşlar mesajını güçlü bir şekilde verdi. nasır bağlamış yüreklere karşı kendini hissediyor. Bu mesajın içinde ülkenin ve milletin hayrına ne varsa hepsi mevcut." dedi.

DEPREM MESAJI

Erdoğan, Türkiye'nin önemli deprem kuşaklarından biri olan Erzurum'u depreme dayanıklı hale getirme kararlılığını vurgulayarak bu hedefe ulaşmak için bakanlık ve belediyeleri seferber edeceklerini belirtti: "Ülkemizin önemli deprem kuşaklarından olan Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız. Bunun için bakanlık ve belediyeleri seferber edeceğiz." dedi.

Erzurum'a yönelik sevgi ve takdirlerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehrin önemine ve vatandaşların desteğine vurgu yaptı. Erzurum'un Türkiye'nin yüzyılının lokomotifi olacağına inandığını belirten Erdoğan, Türkiye'nin 31 Mart'taki yerel seçimlerinde de Cumhur İttifakı'nın renklerine boyanacağını ifade etti.

21 YILDA 173 MİLYAR LİRALIK KAMU YATIRIMI

Erdoğan, Erzurum'a yapılan yatırımlara da değinerek, 21 yılda 173 milyar liralık kamu yatırımı gerçekleştirdiklerini, 107 sağlık tesisi kazandırdıklarını ve 13 millet bahçesi projesinden 10'unu tamamladıklarını belirtti. Erzurum Havalimanı'nın modernizasyonu sayesinde yolcu sayısının 105 binden 1 milyonun üzerine çıktığını da kaydeden Erdoğan, Türkiye'nin elde ettiği kazanımların sıkıntılı dönemlerden geçilerek elde edildiğini ve bu kazanımların elitler tarafından hala rahatsızlık verici bulunduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.