Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Enflasyon yıl sonu hızla düşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, enflasyona ilişkin, "Enflasyon yıl sonu hızla düşecek. Hepimiz rahat bir nefes alacağız. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Enflasyon yıl sonu hızla düşecek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de düzenlenen mitingde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

aa-20240222-33780275-33780274-cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-erdogan-denizli-mitingine-katildi.jpg

Denizli'den en az yüzde 50'nin üzerinde oy beklediklerini söyleyen Erdoğan, 31 Mart'ta bu hedefine ulaşacaklarını dile getirdi.

Cumhur İttifakı'na gönül veren kardeşlerimizle birlikte CHP başta olmak üzere muhalefetten umudunu kesen vatandaşlara seslenen Erdoğan, "Denizli'de hak ettiğimiz ve olmayı arzuladığımız yere mutlaka geleceğiz. Denizli'nin de Türkiye Yüzyılı mücadelemizde bizi yalnız bırakmayacağı kanaatindeyim. Denizli'de ne eksiğimiz varsa tamamlayacağız. Türkiye Yüzyılı'nın inşası bize nasip olacak." diye konuştu.

"BİRBİRLERİNİN KUYUSUNU KAZIYORLAR!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete yüklenerek, "Muhalefetin halini görüyorsunuz. Birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar. Dün iltifat yağmuruna tuttuklarına bugün en ağır hakaretlerini etmekten çekinmiyorlar. Bunların millete hizmet gibi dertleri yok." ifadelerini kullandı.

"Muhalefetin trajikomik hallerini görüyorsunuz değil mi?" diyen Erdoğan, muhalefeti hedef alarak, sert sözlerle eleştirdi:

"Kendi içlerinde horoz dövüşünden beter bir kavga halindeler. Horoz dövüşünün bile bir adabı var ama muhalefetin kavgasında onu bile göremiyorsunuz. Dün iltifat yağmuruna tuttuklarına, bugün en ağır hakaretleri savurmaktan çekinmiyorlar. Bundan 8-9 ay önce beraber ülkeyi yönetmekten bahsediyorlardı. Bugün birbirlerinin kuyusunu kazıyor, iç işlerine müdahale ediyorlar. Hem cumhurbaşkanı adayları hem de cumhurbaşkanı yardımcıları için bizim yaptığımız eleştirilerin daha fazlasını şimdi kendileri söylüyorlar."

"MUHALEFETİN MİLLETE HİZMET ETMEK GİBİ BİR DERDİ YOK"

Muhalefetin ülkeye eser kazandırmak ve millete hizmet etmek gibi en küçük bir derdi olmadığını söyleyen Erdoğan, siyasetteki varlık amaçlarının sadece çıkarlarını korumak, iktidar alanlarını genişletmek, yoldaşlarını hançerleme pahasına da olsa siyasi kariyer basamaklarını tırmanmaktan ibaret olduğunu ifade etti.

aa-20240222-33780275-33780269-cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-erdogan-denizli-mitingine-katildi.jpg

"ENFLASYON YIL SONU HIZLA DÜŞECEK"

Erdoğan, enflasyona ilişkin, "Enflasyon yıl sonu hızla düşecek. Hepimiz rahat bir nefes alacağız. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceğiz. Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi enflasyona ezdirmemek için verdiğimiz mücadelenin şahidi milletimizdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan satırlar;

"Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun en önemli ayaklarından biri savunma sanayisinde ve teknolojide ülkemizi dünyanın en üst ligine çıkarmaktır.

2028 yılı sonunda KAAN'ın Hava Kuvvetlerimize katılmasını planlıyoruz. Varsın birileri, 'yapamazsınız, başaramazsınız' demeye devam etsin. Ne derseniz deyin, yaptık, gökle buluşturduk."

aa-20240222-33780275-33780268-cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-erdogan-denizli-mitingine-katildi.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.