Cumhurbaşkanı Erdoğan yine muhalefeti hedef aldı: Ne karşılığında Kandil'le uzlaştınız?

AK Parti Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete sert sözlerle yüklenerek, "Ne karşılığında Kandil'le uzlaştınız?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yine muhalefeti hedef aldı: Ne karşılığında Kandil'le uzlaştınız?
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın yeni başladığını belirterek, "Bizden önceki kuşakların, bizim, bizden sonraki kuşağın yaşadığı eski Türkiye dönemini tamamen kapatıyoruz." dedi.

Erdoğan, CHP'yi hedef alarak, "Üzülerek görüyoruz ki CHP'de bölücülerin ve yapay zekanın sözü, bu partiye yıllarca emek vermiş, gönül vermiş insanların sözünden daha fazla geçiyor. Ne karşılığında Kandil'le uzlaştınız?" ifadelerini kullandı.

"MUHALEFETİN ANLAYIŞI DEĞİŞMEDİ"

Dünyanın ve Türkiye'nin değiştiğini Erdoğan, şehirlerin çehresi değiştiğini ancak muhalefetin anlayışı hiç değişmediğini söyledi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin önemli olduğunu belirten Erdoğan, CHP'yi hedef alarak, "Sanmayın ki belediyeleri hizmet için istiyorlar. Dertleri belediyeler üzerinden elde edecekleri rantı kirli ittifak ortakları ile yağmalamak." diye konuştu.

MEYDANI BU SİYASET HARAMİLERİNE BIRAKMAYACAĞIZ

Seçim gününe kadar saha çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Erdoğan," Sahaya damgamızı vuracağız." dedi.

Medya ve sosyal medya başta olmak üzere modern iletişim yöntemlerinin önemli olduğunu belirten Erdoğan, "Yarım asra yaklaşan siyasi tecrübemizle biliyoruz ki sahada yoksanız sandıkta esamesi okunmaz. Ben seçimi kazanırsam, kazandıktan sonra yine AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına asla prim vermeyiniz." ifadelerini kullandı.

31 Mart'ta da büyük şehirlerde Cumhur İttifakı olarak ortak adaylarla seçime gittiklerini ifade eden Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarını, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının adayının olduğu her yerde de AK Parti teşkilatlarının aynı azim heyecan kararlılık ve samimiyetle çalıştığında şüphe duymadığını söyledi.

Seçime neredeyse bir ay kaldığını anımsatan Erdoğan, sahadaki çalışmaların yeni bir ivme kazanacağını belirterek, "31 Mart akşamı coşkuyla kutlayacağımız seçim zaferimiz konusunda ben sizlere güveniyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

"-Bizim siyaset anlayışımızda vatandaşa 'tıpış tıpış oy vereceksiniz' dayatmasında bulunmanın yeri asla yoktur.

"KORSAN SİYASETE İZİN VERMEYİZ"

-Korsan siyasetine izin vermeyiz. Seçimi kazanırsam AK Parti'de olacağım diyenlere prim vermeyin. Ben seçimi kazanırsam, kazandıktan sonra yine AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına asla prim vermeyiniz. AK Parti'den ayrılıp bu partinin gölgesinde korsan siyaset yapanlara izin vermeyiz.

"MEYDANI SİYASET HARAMİLERİNE BIRAKMAYACAĞIZ"

-Kimi yerlerde karşımızda ahlaktan yoksun siyaset haramileri var. Meydanı siyaset haramilerine bırakmayacağız.

-Cumhur İttifak'ı olarak ortak adaylarla seçime gidiyoruz.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.