İstanbul Fatih'te sokak köpekleri genç adamı parçaladı!

İstanbul'un Fatih ilçesinde başıboş sokak köpeği terörü yaşandı. Sümbül Efendi Mahallesi'ndeki boş arazide sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 40 yaşındaki Ayhan Özçelik isimli vatandaş hayatını kaybetti.

İstanbul Fatih'te sokak köpekleri genç adamı parçaladı!
Yayınlanma:

Olay, sabah saat 06.00 sularında Hisar Altı 1. Caddede bulunan boş bir arazide meydana geldi. İddiaya göre, iş aramak için sabah erken saatlerde yola çıkan Ayhan Özçelik, başıboş dolaşan çok sayıda köpeğin saldırısına uğradı. Özçelik’in yardım çığlıklarını duyan Fatih Belediyesi'ne bağlı temizlik işçileri hemen müdahale ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Özçelik’i ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Ancak Özçelik, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

AİLEDEN TEPKİ: "SOKAK HAYVANLARINA DESTEK VERENLERİ ALKIŞLIYORUM"

Ayhan Özçelik'in yakını Erhan Sürgit, olayın ardından yaptığı açıklamada büyük bir öfke ve üzüntüyle konuştu. Sürgit, "Belediye çalışanları bizi aradı. Bir yakınınızı burada köpekler parçaladı dediler. Hastaneye kaldırmış sağlık görevlileri yakınımızı. 15 tane köpek paramparça etmiş çocuğu. Boynunu paramparça etmiş köpekler. Sokak hayvanlarını destekleyenleri ben buradan alkışlıyorum. 15 tane sokak köpeği iş arayan adamı parçaladılar. Biz bile işe giderken bize saldırıyor sokak köpekleri. Aynı yerde benim 8 yaşındaki kızıma da köpekler saldırmaya çalıştı" ifadelerini kullandı.

Mahallede Artan Endişe ve Yetkililere Çağrı

Özçelik’in hayatını kaybetmesi mahallede büyük bir korku ve endişeye yol açtı. Mahalle sakinleri, son dönemde sokak köpeklerinin sayısının arttığını ve bu durumun güvenliklerini tehdit ettiğini belirterek, yetkililerden acil önlem alınmasını istedi. Özellikle çocukların ve yaşlıların tehlike altında olduğunu vurgulayan mahalle halkı, başıboş köpeklerin oluşturduğu tehdidin bir an önce ortadan kaldırılması gerektiğini dile getirdi (HABER7)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.