Ankara'da mazgallar tehlike saçmaya devam ediyor

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Doğukent Caddesi üzerinde yol boyunca tehlike saçan mazgal demirleri kazalara adeta davetiye çıkarıyor.

Ankara'da mazgallar tehlike saçmaya devam ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Ankara'da yol kenarlarında bulunan mazgal demirleri tehlike saçmaya devam ediyor. Eğer çözüm bulunmazsa kazaların artarak devam edeceği düşünülüyor.

Özellikle trafiğin yoğun olduğu ana caddelerde büyük bir sorun olan mazgallar, yağmurlu havalarda alt yapının çökmesiyle dışarı çıkan demirler, seyir halindeki araçların kaza yapmasına neden oluyor.

anadolu-20240610-201345-0000.jpg

Daha önce bir çok kazaya davetiye çıkaran mazgalların yol ile aynı oranda tesviye edilmesi gerekirken daha aşağıda ya da daha yukarıda olmasından kaynaklı yaşanan kazalar, çözüm bulunmazsa daha da artmaya devam edecek.

anadolu-20240610-202204-0000.jpg

MAZGALDAN KAÇAN KAZA YAPIYOR

Sürücülerin mazgaldan kaçmaya çalışırken yaptığı ani manevralar nedeniyle trafikte büyük kazlar yaşanıyor. Başkent Ankara'da her gün ölümlü ya da yaralanmalı kazalar meydana geliyor.

anadolu-20240610-202232-0000.jpg

Eğer çözüm bulunmazsa daha büyük kazaların yaşanacağını ifade eden sürücüler, yetkililerin bir an önce önlem almasını bekliyor. Bozuk yolların hem sürüş güvenliğini etkilediği hem de araçlara büyük hasarlar verdiğinden dert yakınan sürücüler, Ankara'nın birçok yolunun bozuk olduğunu ve bir an evvel bu yolların düzeltilmesi gerektiğini talep ediyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.