O ilde ekmek 5 TL su 1 TL oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında hayata geçirdiği "Halk Ekmek" projesiyle, vatandaşlara uygun fiyatlı ekmek sunmaya başlıyor. Yunusemre ilçesinde pilot olarak başlatılan proje, suyun 1 lira, ekmeğin ise 5 lira olmasını sağlayacak.

O ilde ekmek 5 TL su 1 TL oluyor!
Yayınlanma:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Halk Ekmek projesi için protokol imzaladı. Başkan Zeyrek, “Söz verdiğimiz gibi su 1 lira, ekmek 5 lira. İlk olarak Yunusemre’de pilot bölgede başlayacağız. Sonrasında 17 ilçemizde de halk ekmeği uygun fiyata sunmuş olacağız” dedi.

Proje kapsamında, Halk Ekmek'in yanı sıra Kent Lokantası ve Halk Mandıra da hayata geçirilecek. Başkan Zeyrek, “Sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazıdır Halk Ekmek. Sonrasında Kent Lokantası ve Halk Mandıra projelerini en hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Vatandaşımıza süt ürünlerini en ekonomik, lezzetli ve sağlıklı şekilde sunacağız” ifadelerini kullandı.

YUNUSEMRE PİLOT BÖLGE SEÇİLDİ

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre'nin pilot bölge olarak seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Balaban, “Başkanımız sözünü tutuyor. Halk Ekmek her yerde olacak dedi ve Yunusemre’yi pilot bölge seçti. Halk Ekmek üretiminden satışından çekiliyoruz. Büfelerimizi zevkle Büyükşehir Belediye Başkanımıza devrediyoruz” dedi.

HALKIN MANDIRASI PROJESİ DE HAYATA GEÇİYOR

Başkan Zeyrek, Halk Mandıra projesi ile vatandaşlara sağlıklı ve ekonomik süt ürünleri sunacaklarını belirtti. “Halk Mandıra da hayata geçiyor. Yunusemre Belediyesi'nin tesislerinde Büyükşehir Belediyesi'nin üretimiyle birlikte süt ürünlerini en ekonomik, en lezzetli, en sağlıklı şekilde sunacağız” diye konuştu.

VATANDAŞLAR DESTEKLENİYOR

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği projelerden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Başkan Ferdi Zeyrek’e teşekkür etti. Balaban, “Ferdi Zeyrek başkanıma güzel, halkçı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.