Salim Çoruk, İç Anadolu Belediyeler Birliği Seçimini değerlendirdi

Yenimahalle Belediyesi 4 Mevsim Tiyatro Salonu'nda yapılan İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Kurulu'nda birlik ve beraberlik damga vurdu.

Salim Çoruk, İç Anadolu Belediyeler Birliği Seçimini değerlendirdi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Yenimahalle Belediyesi 4 Mevsim Tiyatro Salonu'nda yapılan ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın tekrar Birlik Başkanı olarak seçildiği İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Kuruluna bu yıl birlik ve beraberlik damga vurdu.

Farklı partilerin belediyelerinin de üye olduğu İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk, farklı partilerin olmasının birlikteki yönetimin şeffaf olmasından kaynaklandığını ifade etti.

Çoruk, birliğin isminin İç Anadolu olarak geçmesine rağmen aslında tüm Türkiye'deki bölgeleri kapsadığını ifade etti. Çoruk ayrıca "birlik" isminin Türkiye'nin özlediği bir kavram olduğunu vurguladı.

"ÜLKE SİYASETİNE DE YANSISIN!"

Kurulan birlikteki dayanışma ve hoşgörünün ülke siyasetine de yansımasını umut ettiklerini aktaran Salim Çoruk, yapılan kurul ile bu birliktelik ve beraberliğin tohumlarının Genel Kurul ile atıldığını söyledi.

Birliğe yeni katılan belediyeler içerisinde farklı siyasi partilerin de olduğunun altını çizen İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk, farklılıkların en büyük nedeninin Birlik Yönetimi'nin şeffaf yönetim anlayışı olduğunu söyledi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.