Mahkemeden satılık taşınmaz ilanı

T.C.
ANKARA BATISULH HUKUK MAHKEMELERİ SATIŞ MEMURLUĞU
2022/13 SATIŞ

TAŞINMAZIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI
Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/13 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Ankara İl, Sincan İlçe, GÖKÇEK Mahalle/Köy, E blok 4. kat Mevkii, 1538 Ada, 4 Parsel, 10 Nolu Bağımsız Bölüm Ana taşınmaz: Bina ayrık nizam, betonarme karkas, Bodrum kat + zemin +4 normal katlıdır. Bina ana girişi ön cepheden zemin kat seviyesinden sağlanmaktadır. Bina dış cepheleri mantolamalı üzeri akrilik esaslı dış cephe boyası ile boyalıdır. Bina giriş kapısı camlı alüminyum doğramadır.
Bina girişi zemini, merdivenler basamakları ve kat holleri mermer kaplı, duvarları 1,2m. cam mozaik kaplı, üst kısmı fasarit boyalıdır. Binada zemin ve normal katlarda 2'şer adet mesken olmak üzere toplam 10 adet mesken bulunmaktadır. Bina yaklaşık olarak 35-40 yıllıktır. Bölgede elektrik, su, yol, kanalizasyon, otobüs gibi her türlü belediye hizmeti mevcuttur.
4. kat, 10 bağımsız bölüm numaralı mesken: Meskenin giriş kapısı çelik kapıdır. Mesken; Antre, 3 Oda, Salon, Mutfak, Banyo ve 2 Balkondan müteşekkildir. Meskenin net kullanım alanı toplam 88,00 metrekaredir. (Balkonlar alanı 7metrekare dahil) Antre-Koridor zemini seramik kaplı, duvarları sıva üzeri plastik boyalı, tavanı fasarit ve kartonpiyerlidir. Salon ve odaların zemini masif parke, duvarları sıva üzeri plastik boyalı, tavanı kartonpiyerlidir. Masif parke vernik cilaları yıpranmıştır. Mutfak zemini seramik kaplı, duvarları seramik kaplı, kartonpiyerlidir, İçinde mermerit tezgah, tezgah altında ve üstünde laminat kapaklı mutfak dolabı bulunmaktadır. Banyo zemini ve duvarları seramik kaplı, içinde hilton lavabo, duşakabin ve klozet bulunmaktadır. Balkon zeminleri seramik kaplı olup, Balkon mutfak ve odaya açılmaktadır. İç kapılar vernikli pres kapı, pencereler ısı camlı PVC doğramadır. Isınma doğalgazlı kombili sistem ile sağlanmaktadır. Bina giriş kapısına göre; sol tarafta ön ve arka cephelidir.
Adresi : Ankara İli Sincan İlçesi Gökçek Mahallesi Değirmenci Sokak Yüksel Sitesi E Blok No 4/10 Sincan Ankara
Yüzölçümü : 88 m2
Arsa Payı : 1/10
İmar Durumu :Yok
Kıymeti : 800.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler:
Artırma Bilgileri

1.ArtırmaBaşlangıç Tarih ve Saati : 06/07/2023 - 14:45
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bitiş Tarih ve Saati : 13/07/2023 - 14:45
2.ArtırmaBaşlangıç Tarih ve Saati : 03/08/2023 - 14:45
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bitiş Tarih ve Saati : 10/08/2023 - 14:45

(İİK m.114 ve m.126) (e-imzalı)
(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

#ilangovtr BASIN NO: ILN01841028