AK Parti, 48 ilin adayını açıklayacak

AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yürütülen aday belirleme çalışmalarının ardından 15 Ocak Pazartesi günü 48 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak.

AK Parti, 48 ilin adayını açıklayacak
Yayınlanma:

AK Parti, İstanbul'daki aday tanıtım toplantısının ardından Ankara'da gerçekleşecek olan etkinlikte, 17 büyükşehir ile birlikte 31 ilin belediye başkan adayları kamuoyuna duyurulacak.

ATO Congressium'da düzenlenecek toplantıda en çok merak edilen iller arasında olan Ankara ve İzmir'in belediye başkan adayları da resmi olarak açıklanacak. Ancak, İstanbul'daki aday tanıtım toplantısında olduğu gibi, Ankara'daki etkinlikte de ilçe belediye başkan adaylarına dair detaylar verilmeyecek.

Ocak ayının sonunda planlanan bir programda ise tüm adayların kamuoyuna tanıtılması öngörülüyor. Bu süreçte, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında isimler üzerinde titiz bir çalışma sürdürülüyor.

Ayrıca, AK Parti'nin Seçim Beyannamesi ile ilgili çalışmalar da devam ediyor. Beyannamede, kültürel belediyecilik, sosyal belediyecilik, güvenli ve dirençli şehirler gibi 8 başlık bulunması bekleniyor. Seçim Beyannamesi, 15 Ocak'taki aday tanıtım toplantısının ardından ayrı bir programda kamuoyuna açıklanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.