AK Parti Ankara Milletvekili Adayları vites artırdı

AK Parti Ankara Milletvekili adayları, AK Parti Ankara İl Başkanlığı koordinesinde çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Ankara Milletvekili Adayları vites artırdı
Yayınlanma:

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekilliği seçimlerine saylı günler kala AK Parti Ankara Milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Çalmadık kapı bırakmayacağız’ ifadelerinin ardından adaylar seçim gününe kadar çalmadık kapı bırakmamayı hedeflerken ziyaret ettikleri vatandaşlara Türkiye Yüzyılını anlattılar.

AK Parti Ankara Milletvekili adayları, AK Parti Ankara İl Başkanlığı koordinesinde çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatan adaylar seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi.

404e0297-0d60-4bb7-80a2-5ee968483fc2.jpg

JÜLİDE SARIEROĞLU;
Kadınlarla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu konuşmasında AK Parti’nin siyasette kadınlara verdiği değer ve önemden bahsetti. Sarıeroğlu, “Bu dönem her dönem olduğu olduğu partimizde yine genç ve kadın milletvekili adaylarımıza listemizde yer verdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her daim kadınların yanında yer alarak, aktif siyaset hayatında etkin şekilde yer aşamaları için destekçi oldu. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 21 yıldır kadına dair her alanda devrim niteliğinde adımlar atan, Anayasa ve yasalar başta olmak üzere, proje ve uygulamalarla kadınların ekonomik, siyasi, sosyal alanda güçlendiren çakışmalar yapan parti AK Parti’dir.” dedi.

4.jpg

LÜTFİYE SELVA ÇAM;
AK Parti Ankara Milletvekili adayı Lütfiye Selva Çam, Kahramankazan'da Kadın Buluşması ile başlayan programına Atatürk Mahallesindeki esnafları ziyaret ederek devam etti. Daha sonra Kahramankazan da ikamet eden Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar ve Sivil toplum örgütleri ile yemekte bir araya geldi. Sadece seçim dönemlerinde sahada olmadıklarını Ak Parti il ilçe teşkilatları, belediye başkan ve milletvekilleri ile sürekli sahada olduğunu dile getiren Çam, Kahramankazanlı hemşerilerimizin destek ve enerjileri ile son on günde hep birlikte milletimizin birlik ve beraberliği vatanımızın bölünmez bütünlüğü için var gücümüzle çalışacağız dedi.

MUSTAFA HASGÜL;
Çalışmalarına Mamak’ta başlayan Mustafa Hasgül, Mamak’ta gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin konuşan Hasgül, “Mamak o kadar coşkuluydu ki hangi kapıyı çalsak kime el uzatsak bizleri sevgiyle karşılayıp muhabbetle uğurladılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve onun liderliğinde sürdürdüğümüz davamızın sonuna kadar arkasındalar.” dedi. Ardından Çankaya Kızılay’da ve Polatlı’da esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Hasgül, buralarda vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden Hasgül, Türkiye Yüzyılına doğru emin adımlarla yola devam ettiklerini ve bu yüzyılı da yeni bir zaferle şereflendireceklerini belirtti.

img-2652.jpg

EBRU KURBAN YALDIZ;
AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ebru Kurban Yaldız Ankara’nın Polatlı İlçesi'nde köyleri ve esnafları ziyaret ettiler. Ebru Kurban Yaldız, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin iktidara geldiğinden bu yana izlediği devlet politikaları ve yaptığı hizmetleri anlatırken, Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan da vatandaşlardan 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

ZEHRANUR AYDEMİR;
AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Zehra Aydemir de Elmadağ, Çankaya ve Mamak’ı ziyaret etti. Kızılay Güvenpark’ta Taksici ve dolmuşçu esnafını tek tek ziyaret eden genç Milletvekili adayı, şoförlerin isek ve önerilerini dinledi. Ardından Olgunlar caddesi ve Kumrular caddesini gezen Aydemir, buradaki esnafa Türkiye Yüzyılı'nı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vaatlerini anlattı. Elmadağ’a geçen Milletvekili adayı burada yoldaki vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Ardından köy evlerini ziyaret ederek köydeki vatandaşlardan hayır duası istedi. Çalışmalarını Mamak’ta sonlandıran Aydemir, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde teşkilat ekibi tarafından karşılandı. Teşkilat mensupları ile yapılan çalışmaları değerlendiren Aydemir, esnaf ziyaretleri ile günü sonlandırdı.

indir.jpg

HALİL HOTAMAN;
Nallıhan’da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Ankara Milletvekili adayı Halil Hotaman’da, “Nallıhan ilçemizde Esnaf ve vatandaşımızı tek tek ziyaret ettik. Cami cemaatine, gencine, yaşlısına her birine ayrı ayrı Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Her biri gönülden verdikleri desteklerini dile getirdiler. Gönüllere girmiş bir cumhurbaşkanı ile aynı davaya hizmet etmekten şeref duyuyorum.” İfadelerini kullandı.

ÖMER İLERİ;
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Ömer İleri ise önce Sincan ASO Teknik Koleji’ni ziyaret etti. Teknofest kuşağı ile bir arada olmanın gençlerin ışık saçan gözlerinde Türkiye Yüzyılını görmenin gurur verici olduğunu söyleyen İleri ardından Demirciler Sanayii, Halk Eğitim Merkezi, Pazar Yeri, ve Rize Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret ederek vatandaşların istek ve önerilerini tek tek dinledi. Ardından Teknopark Ankara’da Teknoloji Sohbetleri etkinliğine katılan İleri, Türkiye Yüzyılında teknoloji anlamında büyük atılımlar yapılacağını tersine beyin göçü ile ülkenin bölgesinde güçlenerek ilerleyeceğini vurguladı.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.