AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Kalkan: Ankara altın çağını yaşayacak!

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı adaylarının Ankara’da seçimi kazanması durumunda Başkentlilerin hak ettikleri hizmeti alacaklarını ifade etti. Kalkan, “2024 seçimlerinde somut ve gözle görülür projeleri, Turgut Altınok Başkanımız hayata geçirecek. Ankara’nın diğer ilçeleriyle birlikte Ankara altın çağını yaşayacak.” dedi.

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Kalkan: Ankara altın çağını yaşayacak!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Cumhur İttifakı Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan ve AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alpaslan, seçim çalışmaları kapsamında Ankara Kızılay Metro Altı Çarşısı esnafını ziyaret etti.

whatsapp-image-2024-01-27-at-10-56-29.pngAynı zamanda Kalecik Belediye Başkanı olan Duhan Kalkan, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, Kalecik’te birçok sorunu çözüme kavuşturduklarını söyledi.

whatsapp-image-2024-01-27-at-10-56-39.png

“ÇÖZÜM ODAKLI HAREKET EDECEĞİZ”

Çankaya Belediye Başkan Adayı Kalkan, “Kalecik’te Çankaya Belediyesinden çok daha iş yaptık. İnşallah Kalecik’te yaptığımız icraatları Çankaya’da da yapacağız. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Turgut Altınok, belediye başkanı olduğunda Ankara’nın bütün ilçelerinin sorunlarını çözeceğiz. Çözüm odaklı olacağız.” dedi.

whatsapp-image-2024-01-27-at-10-56-40-3.png

Ankara’nın birçok ilçesinde altyapı sorunu olduğunu belirten Kalkan, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın belediye başkanlığı sürecinde Ankara’ya hizmet etmediğini iddia etti.

“ANKARA ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK”

Duhan Kalkan, şöyle konuştu:

“Büyükşehir Meclisi’nde Mansur Bey’in getirdiği pek çok projeyi destekledik. Biz Ankaralının yararına olan hiçbir şeye bugüne kadar engel olmadık. Bizim siyasetimizin merkezinde insan odaklı olmak vardı. Çözüm odaklı siyaset anlayışıyla hareket ediyoruz. Yeter ki Mansur Yavaş çalışmak istesin. Ama Yavaş, 5 yıllık süreçte 'Projeler yapıyoruz, yapacağız.' diye geçiştirdi. İnşallah 2024 seçimlerinde somut ve gözle görülür projeleri Turgut Altınok Başkanımız hayata geçirecek. Biz de Ankara’nın diğer ilçeleriyle birlikte Ankara'ya altın çağını yaşatacağız.”

Kalkan, Kalecik’te başlatılan kentsel dönüşüm projesine ilişkin, şunları kaydetti:

“Ankara’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi Kalecik’te başladı. Temelleri 1 ay önce atıldı. Bu proje Ankara’nın tarihi kentsel projesi. 2 milyar lira maliyetli. Temelini attık, kısa süre içinde de bitecek. Çankaya’da da bir dönüşüme ihtiyaç var. Özellikle kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Dirençli şehirler gerekiyor. Biz Kalecik’te bunu başlattık, Çankaya’da da bunu geliştireceğiz. Çankaya'yı çok güzel bir noktaya taşıyacağız. Dirençli şehirlerin oluşturulması noktasında öncü bir ilçe olacağız.”

whatsapp-image-2024-01-27-at-10-56-40-1.png

Açıklamalarının ardından Duhan Kalkan, esnaflarla sohbet etti ve talepleri dinledi.

whatsapp-image-2024-01-27-at-10-56-40-4.png

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.