AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’da ziyaretlere başladı: Deprem ve trafik vurgusu

AK Parti’nin 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için İBB Başkan Adayı olan Murat Kurum, İstanbul, Üsküdar’da bir dizi ziyarette bulundu.

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’da ziyaretlere başladı: Deprem ve trafik vurgusu
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeniden Ekrem İmamoğlu’nu aday olarak belirlemesinin ardından AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı merak ediliyordu ve dün Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan aday tanıtım toplantısı ile eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum AK Parti’nin İstanbul adayı olarak ilan edildi.

Murat Kurum seçim çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı. Kurum sabah namazını kıldığı Eyüp Sultan’da gazetecilerin sorularını yanıtladı ve ‘Deprem ve ulaşım vurgusu yaptı. Önümüzdeki günlerde projelerinden detaylı şekilde bahsedeceğini de söyleyen Kurum, sonrasında Fatih’te eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın naaşını ziyaret etti. Kurum, Fatih ilçesinin ardından Üsküdar ilçesinde de esnaf ziyareti yaptı ve dualarla yola çıktıklarını söyleyerek İstanbullulardan destek istedi. Murat Kurum'a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.